Verkoop van units & parts voor de ideale totaaloplossing


Van der Ende Valve Services biedt u de ideale oplossing als het gaat om verkoop en engineering van complete kleppen of onderdelen hiervan. Ons team van productspecialisten helpt u bovendien bij het reviseren, modificeren en configureren van regelkleppen, veiligheden en afsluiters. Wat uw vraag ook is,  kwaliteit, betrouwbaarheid én service zijn gegarandeerd.

Units – regelkleppen, veiligheden en appendages 

Door dicht bij klanten en partners te blijven, lopen we voorop en zijn wij in staat om u de optimale oplossing te bieden. Ons ervaren team denkt met u mee bij de engineering en applicaties hiervan.  En dat allemaal aan de hand van een enorme hoeveelheid data, productkennis en ervaring. 

Als Sales - en Service Partner van diverse merken, zoals Masoneilan, Consolidated, Groth, DeZURIK, Fisher, Leser en IMI, kunnen wij vele units – van appendage tot positioner – uit voorraad leveren. Voor Masoneilan mogen wij ons zelfs de grootste voorraadhoudend partner van Europa noemen. Ondanks het heugelijke feit dat wij als distributeur dienen voor een reeks toonaangevende fabrikanten, vormt Van der Ende Valve Services een onafhankelijke partij in de procesindustrie. 

Met de beschikking over circa 400 surplus regelkleppen van diverse types, afmetingen en drukklassen – die kunnen dienen als tijdelijke - ofwel omwisselkleppen – beperken wij de downtime tot het minimum. 

Mail ons uw aanvraag of bel ons gerust om uw gewenste situatie te schetsen. Meedenken doen we met alle plezier.

“Een stapje harder lopen dan wordt verwacht, dat hoort bij onze job en dat nemen wij serieus. De lange termijn relatie met onze klanten staat voorop.”

Miranda, Senior Sales Support

Parts – kleponderdelen 

Van o-ringen tot membranen en van pluggen tot shafts. Bij Van der Ende Valve Services kunt u terecht voor een ruime keuze aan zowel soft parts als hard parts om uw bestaande kleppen te reviseren en repareren. Op basis van uw wensen doen wij er alles aan om de ideale oplossing te bieden. 

Bent u op zoek naar originele (OEM) onderdelen die tot een regelklep, veiligheid of appendage behoren? Mail of bel ons en we denken persoonlijk met u mee om de allerbeste kwaliteit te kunnen waarborgen. 

Een scala aan kansen in de pijplijn. Hoe kunnen wij met u meedenken in het proces van morgen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier.

+31 174 51 31 85info@endevalves.nl