Onderhoud regelkleppen, veiligheden en afsluiters

Sinds 1965 zijn we bij Van der Ende Valve Services thuis in regelkleppen, veiligheden en afsluiters. Niet alleen het reviseren en modificeren, maar ook het configureren & leveren.
Door intensief samen te werken met klanten en fabrikanten houden we lijnen kort en de dienstverlening efficiënt en effectief. Daardoor hebben wij met veel klanten al een jarenlange relatie.

Site werkzaamheden On & Off Shore

Van der Ende Valve Services heeft zeer ervaren medewerkers voor site werkzaamheden. Met grote regelmaat zijn onze monteurs op site om onderhoud, modificaties (positioners vervangen, stroken etc) en trim wissels uit te voeren. Afhankelijk van de scope afmeting worden te reviseren kleppen ook door ons team uit en ingebouwd.

Alle bewerkingen aan regelkleppen, veiligheden en afsluiters in eigen huis

Met een breed scala aan machines kunnen we alle gewenste bewerkingen uitvoeren, zoals het bewerken van de pakkingvlakken en de internals. Specialisten op het gebied van stralen, spuiten en lassen staan paraat voor een complete dienstverlening.

Afhankelijk van het type klep wordt deze gedemonteerd, getest en gemonteerd op de betreffende gespecialiseerde afdeling, na montage worden de kleppen op een van onze volautomatische testbanken gecontroleerd op doorlaat en lekdichtheid. Het reviseren van veiligheden en appendages gebeurt conform de specificaties van fabrikant en eindgebruiker. Van der Ende Valve Services is door een aantal toonaangevende fabrikanten aangewezen als revisie bedrijf, daarnaast in het bezit van ISO, VCA en Stoomwezen/Lloyds certificaten.
Vanuit onze moderne werkplaats in Maasdijk zijn we in staat het gehele traject in één hand te houden.