Turnaround projectbegeleiding in ervaren handen

Goede voorbereiding is het halve werk. Zeker bij het voorbereiden van de revisie van kleppen tijdens een turnaround. Onze project-engineers zijn bij de meeste stops al maanden voor aanvang bij de klant aanwezig om het project voor te bereiden. Om niet voor verrassingen te staan tijdens de uitvoering van de stop, worden op voorhand gedetailleerde planningen voor de in- en uitbouwwerkzaamheden, spare parts voorzieningen en ander sitewerkzaamheden gemaakt. Onze monteurs zijn in deze voorbereiding ook vaak op de site te vinden om de staat van de kleppen op te nemen en de uitkomst hiervan in de planning mee te nemen.

Partsvoorziening regelkleppen, afsluiters en veiligheden

Door onze intensieve samenwerking met een aantal grote fabrikanten zijn wij in staat ook de complete partsvoorziening te organiseren. Tijdens deze stops krijgen de klanten een dagelijks overzicht van de voortgang en eventuele meerwerkkosten. Deze unieke manier van werken neemt onze klanten veel werk uit handen en zorgt voor een snellere doorlooptijd, een kwalitatief goede oplevering en een project dat binnen budget wordt opgeleverd.

Kleppen modificeren

Een zeer belangrijk onderdeel van deze projectbenadering is de mogelijkheid om kleppen te modificeren (aanpassingen in Cv, motoren opbouwen, limit switches plaatsen, nieuwe positioners plaatsen en stroken etc.), de stop is een uitgelezen moment om dit soort verbeteringen door te voeren. Onze project engineers zijn staan u graag terzijde om mogelijke verbeteringen door te spreken. Een goed onderhouden en up to date plant voorkomt derving.