Groth

Terug naar overzicht

De zeer nauwkeurige veiligheidsproducten van GROTH zijn ideale, kosteneffectieve oplossingen voor uw behoeften op het gebied van brandpreventie, emissiebeheersing en voorkoming van mediaverlies.

Groth is een van de grotere mondiale fabrikanten van tankveiligheden, vlamdovers & tankblanketing. Producten van Groth worden gebruikt bij raffinaderijen, tankopslag en de chemische industrie. Met 60 jaar ervaring kan Groth uiteenlopende industriƫle opdrachtgevers de kwaliteit garanderen die zij zoeken. Kwaliteit, die vooral ligt op het vlak van betrouwbaarheid, efficiency en veiligheid.

GROTH Corporation is gespecialiseerd in de olie- en gasindustrie sinds Groth voor het eerst in 1960 werd geopend. In de 60 jaar sindsdien heeft Groth veiligheidsoplossingen ontwikkeld voor raffinaderijen en petrochemische tankfaciliteiten over de hele wereld. Upstream exploratie, Midstream transport of Downstream verwerking - ongeacht uw branche, we hebben door Groth deskundig ontwikkelde en geteste veiligheidsproducten om elk segment van uw faciliteit te beschermen.

Bezoek de website van Groth Corporation