Meer dan 55 jaar ervaring in regelkleppen, veiligheden en afsluiters

Het is 1965 als Arie van der Ende voor zichzelf begint. Tot die tijd is hij meet- en regeltechnicus voor o.a. Shell en DSM. Met die ervaring begint hij een bedrijf in onderhoud, service en revisie van regelkleppen een aantal jaren later komen daar veiligheden en open/dicht afsluiters bij. In de loop van de jaren maakt Van der Ende Valve Services een gestage groei door. In 1991 komt het familiebedrijf in handen van zoons Hans en Theo, die de activiteiten verder uitbouwen.

Authorized Service-Repair Centre & Verkoop

Voor steeds meer internationaal toonaangevende fabrikanten mag Van der Ende Valve Services optreden als Authorized Repair Center of Service Partner, zoals Masoneilan, Consolidated, Groth, Fisher en Leser. Daarnaast is Van der Ende Valve Services distributeur van de merken Masoneilan, Consolidated, Groth en DeZurik.

In eigen huis hebben we alle deskundigheid en apparatuur die nodig is. In de aanpak is Van der Ende Valve Services niet alleen klantgericht, maar ook innovatief. Een goed voorbeeld is de certificering conform ISO 9001 in 1994, als een van de eersten in de branche. Een constant streven naar maximale kwaliteit en service heeft voor een gestage groei gezorgd waardoor huisvesting af en toe te klein werd. Daarom neemt het bedrijf in januari 2010 zijn intrek in een nieuw modern pand op het bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk.