HR adviseur (20 uur p/w)

Ter uitbreiding van onze bedrijfsfamilie zijn wij op zoek naar een HR adviseur (20 uur p/w)

Van Der Ende Valve Services is een topspeler in de wereld van het reviseren en leveren van regelkleppen, veiligheden, tankveiligheden en appendages. We zijn toonaangevend in de branche en blijven continu investeren om toonaangevend te blijven. Dat heeft vooral met onze mensen te maken, die het verschil maken, in welke functie dan ook. Als familiebedrijf hebben we een prettige laagdrempelige cultuur die maakt dat er naar je geluisterd wordt en je helemaal jezelf kunt zijn. Samen met jou maken we een groeiplan, waarin we handen en voeten geven aan jouw ambities, talenten en dromen.

Omschrijving functie:
Als HR adviseur bij Van Der Ende Valve Services adviseer je directie en MT op het brede HR vlak. Je denkt strategisch mee en ontwikkelt, implementeert en voert het personeelsbeleid uit dat past bij onze ambities. Denk aan: veel aandacht voor ontwikkeling en innovatie, maar ook professionalisering en het behouden van de cultuur die ons bedrijf sterk maakt. Je denkt actief mee en beantwoordt onze vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, verzuim, werving & selectie, gesprekscyclus, HR systemen, ontwikkeling en opleiding. Schakelen tussen de verschillende niveaus is voor jou geen probleem: Naast strategisch en tactisch/adviserend, heb je ook de nodige uitvoerende taken en pak je een deel van de personeelsadministratie op.
Deze functie kun je voor een groot deel naar je eigen hand zetten, jouw inbreng wordt verwacht! Wij zoeken een enthousiaste collega voor (circa) 20 uur, verdeeld over minimaal 3 dagen, per week.

Dit is jouw profiel:
• Een afgeronde HBO opleiding richting P&O / HRM
• Minimaal 3 jaar werkervaring als HR adviseur
• Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van HRM, bij voorkeur ook van onze cao metaal & techniek
• Integer, doortastend en proactief
• Communicatief zeer sterk, ook heb je uitstekende schriftelijke vaardigheden

Wij bieden jou:
• Een leuke functie bij een informele, maar ambitieuze organisatie. Een uitdagende functie, die je voor een groot deel naar jouw hand kunt zetten!
• Een goed salaris
• Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, wij volgen de cao metaal & techniek en de pensioenpremie nemen wij volledig voor onze rekening.
• Gezellige, betrokken en professionele familieleden (bij andere bedrijven ook wel collega’s genoemd).
• Een kans om zelf te bepalen hoe en waar jij jezelf in wilt ontwikkelen.
• Een werkgever die jou hierin volledig ondersteunt en stimuleert.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en zie jij het wel zitten om lid te worden van onze familie? Stuur je sollicitatie dan Laura van den Ende (interim HR): lvandenende@endevalves.nl . Wil je meer weten? Bel of whatsapp naar Laura (06 130 445 51), geen vraag is ons te gek!

Wij staan niet open voor kandidaten van bemiddelingsbureaus.