Offshore

Letterlijk vergaande service voor booreilanden

Van der Ende Valve Services heeft gekwalificeerde monteurs in dienst om regelkleppen op booreilanden te onderhouden. Niet altijd is er een compleet overzicht van de kleppen op een eiland. Wij hebben voor een groot aantal van onze offshoreklanten het totale regelkleppenbestand geïnventariseerd. Eigen inspecties en de ervaring en historie van de klep van de klant geven inzicht in de status. Deze informatie bundelen we in een databoek, met daarin een beschrijving van alle kleppen; merk, type, uitvoering, drukklasse en status. Die informatie koppelen we aan een inspectie- en onderhoudsvoorstel.

Als opdrachtgever heeft u daardoor een goed overzicht over de onderhoudsintervals van de verschillende kleppen. Dit biedt de mogelijkheid tijdig onderdelen te bestellen om het daadwerkelijke onderhoud op de geplande tijd te kunnen uitvoeren. Elke onderhoudshandeling, modificatie of revisie wordt bijgehouden in dit databoek. Door overzicht en inzicht in de technische staat en een goede planning van het preventief onderhoud van de klep wordt onnodige down time van de installaties voorkomen.

Maintenance kit & Training voor eenvoudig onderhoud in eigen beheer

Om het onderhoud van Masoneilan Varipak regelkleppen in de offshore te vereenvoudigen heeft Van der Ende Valve Services een maintenance kit ontwikkeld. Dit is een kant en klare koffer met spares en de benodigde gereedschappen om zelf eenvoudig onderhoud te kunnen uitvoeren en onderdelen te kunnen vervangen. Het laten invliegen van onze eigen servicemonteurs voor een eenvoudig te verhelpen storing of afstelling kan hiermee voorkomen worden. Om deze eenvoudige werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren trainen wij de onderhoudsmonteurs van onze klanten, deze theoretische & hands-on training kan bij de klant of in onze eigen training lokaal in Maasdijk worden gegeven.