Oil & Gas

Oil & Gas is een belangrijke sector voor Van der Ende Valve Systems. We zijn zowel actief aan de upstream- als aan de downstreamkant.

Upstream

We werken voor een groot deel van de upstreambedrijven in Nederland. Onze klanten beschikken over productielocaties onshore en offshore. Opdrachtgevers moeten altijd op 100% kwaliteit & service kunnen rekenen. Met andere woorden, op de vakbekwaamheid en inzetbaarheid van onze specialisten. Bovendien beschikken we over uitgebreide voorraden valves en parts. In combinatie met een moderne werkplaats zijn we daardoor in staat klanten optimaal te ondersteunen. Van der Ende Valve Services heeft meer dan 30 jaar ervaring met het werken op en voor offshore lokaties.

Downstream

Van der Ende Valve Services is al meer dan 55 jaar de valvepartner voor Nederlandse raffinaderijen en tankterminals. We weten dat elk uur stilstand veel geld kost. Door onze jarenlange ervaring en grote kennis binnen de industrie weten een onverwachte stilstand door een niet juist werkende klep tot een minimum te beperken. Ontzorgen staat altijd voorop. Dat doen we met een unieke aanpak van uw onderhoudstops. U kunt rekenen op uitgebreide begeleiding bij het samenstellen van de scope en het inventariseren van het te verwachten onderhoud en eventuele up-grade van uw kleppen.

“Bij onze fabriek maken wij gebruik van de service van Van der Ende. Wanneer er zich een probleem voor doet zijn zij binnen no-time op locatie.”