Werken bij Van der Ende Valve Services

Je komt dus te werken bij een bedrijf dat toonaangevend is in de branche. En we investeren ook continu in een ‘topsportklimaat’ om toonaangevend te blijven. Dat heeft vooral met mensen te maken. Onze medewerkers maken het verschil, in welke functie dan ook. Als familiebedrijf hebben we trouwens die prettig laagdrempelige cultuur die maakt dat medewerkers nét iets meer betrokken zijn. En dat het management er alles aan gelegen is om het je naar je zin te maken.

Met werkomstandigheden
In ons moderne pand (2010, randje Westland) is alles erop gericht om niet alleen efficiënt maar ook plezierig te werken. Voor het revisiewerk beschikken we over een ruime werkplaats met magazijn, waar we werken met de nieuwste technieken en de beste materialen. Ook een gecertificeerde cleanroom ontbreekt niet. Voor het werk bij opdrachtgevers hebben we betrouwbaar vervoer en goed materieel. De kantine is gezellig, altijd staan vers fruit, sappen en dranken en (goede) koffie en thee voor je klaar.

Met ontwikkelmogelijkheden
Je werkt allereerst bij Van der Ende omdat je het naar je zin hebt. Maar arbeidsvoorwaarden verliezen we niet uit het oog. Goede mensen in deze sector zijn schaars. Daar is onze tegenprestatie ook naar: prima salaris, compleet pakket secundaire voorwaarden. Daar durven we elke vergelijking mee aan.

Met feesten & partijen
Elke vrijdagmiddag een gezellige borrel. Tweemaal per jaar (minimaal) een uitje. Een lunch met feestdagen als Pasen en Oud & Nieuw. Tijdens de maandelijkse toolboxmeeting een compleet verzorgde lunch. Gebak als er iemand 30, 40 of 50 jaar is geworden, een lekkernij als een project perfect is afgerond: als je je afvraagt waar die collegiale sfeer vandaan komt, is het omdat we elkaar heel vaak informeel treffen.
Je wordt een van onze ruim 40 collega’s. Qua leeftijdsopbouw zitten we keurig in het landelijk gemiddelde: 42 jaar, met leeftijden die variëren van 23 tot 65 jaar. Twintig procent is vrouw, tachtig procent man.

Solliciteren of meer informatie? Neem contact op met Lena of Caroline van personeelszaken

Solliciteren? E-mail naar Lena of Caroline van personeelszaken

Een topspeler in de wereld van het reviseren en leveren van regelkleppen, veiligheden, tankveiligheden en appendages. Zo mogen we onszelf gerust noemen, in alle bescheidenheid als Westlands bedrijf dat niet graag een grote mond opzet. Maar check gerust onze klantenlijst: je komt er een veelheid aan bekende namen tegen. Shell, BP, Lyondell, DuPont, Heineken, Evides, AVR, Vattenfall en nog veel meer. En als het je iets zegt: we zijn leverancier van de grootste merken in de wereld van regelkleppen, veiligheden, tankveiligheden en speciaal appendages, zoals Masoneilan, Consolidated, Groth Corporation en DeZURIK.