Stageplaats (BOL) of leer-/werkplek (BBL)

Van der Ende Valve Services heeft regelmatig mogelijkheden voor leerlingen om de in theorievorm geleerde zaken in praktijk te brengen. Je kunt hierbij denken aan een stageplaats of leer-/werkplek in ons Magazijn, in de Werkplaats of op Kantoor.

Over ons:
Van der Ende Valve Services is een topspeler in de wereld voor het reviseren en leveren van regelkleppen, veiligheden, tankveiligheden en appendages. Zo mogen we onszelf gerust noemen, in alle bescheidenheid als Westlands bedrijf dat niet graag een grote mond opzet. Maar check gerust onze klantenlijst: je komt er een veelheid aan bekende namen tegen. Shell, BP, Lyondell, DuPont, Heineken, Evides, AVR, Vattenfall en nog veel meer. En als het je iets zegt: we zijn leverancier van de grootste merken in de wereld van regelkleppen, veiligheden, tankveiligheden en speciaal appendages, zoals Masoneilan, Consolidated, Groth Corporation en DeZURIK.
Je komt dus in de leer bij een bedrijf dat toonaangevend is in de branche. We investeren ook continu in een ‘topsportklimaat’ om toonaangevend te blijven. Dat heeft vooral met mensen te maken. Onze medewerkers maken het verschil, in welke functie dan ook. Als familiebedrijf hebben we trouwens die prettig laagdrempelige cultuur die maakt dat medewerkers nét iets meer betrokken zijn.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij zijn een hecht team aan leuke collega’s die jou graag helpen de beste te worden op jouw vakgebied. Binnen ons bedrijf zijn verschillende medewerkers opgeleid als Praktijkbegeleiders. Zij zorgen ervoor dat je onder hun hoede tijdens de stageperiode of leer-/werkperiode goede begeleiding krijgt en zoveel mogelijk praktijkervaring op kunt doen.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats of leer-/werkplek?
Dan ontvangen wij graag jouw gegevens met een motivatie over opleiding en stageopdracht.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lena Rengur, telefoonnummer 0174-792169 of per mail naar lrengur@endevalves.nl