Vanaf de start doen we op wereldniveau mee in de procesindustrie...

Sinds 1965 zijn wij trots op onze positie van voorkeurspartner bij toonaangevende namen in de procesindustrie. Waaronder spelers van wereldformaat uit de energie, olie, gas, offshore, (petro)chemie, papier en voedingsmiddelen industrie. Als geautoriseerd servicecenter leveren, onderhouden en reviseren wij de kleppen, veiligheden en afsluiters van onze opdrachtgevers. Wij waarborgen dat ze in uitstekende en veilige staat zijn en blijven.

 

Veilig én goed, met drukhoudende onderdelen mag het nooit fout gaan

Deze essentiële onderdelen krijgen het namelijk zwaar te verduren, waardoor tijdige revisie van onmiskenbaar belang is. Het is in het belang van onze opdrachtgever dat wij hun bedrijfsvoering niet langer onderbreken dan strikt noodzakelijk is. Wij zorgen dat de revisie veilig én goed uitgevoerd wordt. Dat doen we vanuit het uitgangspunt om structureel te zorgen voor zo laag mogelijke eigendomskosten. We laten de onderhoudsstop bovendien zo kort mogelijk duren, om de impact op het gehele bedrijfsproces te beperken.

Van nature richten wij ons op kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Dat is waar we elke dag op focussen, zoals bestempeld in onze kernwaarden. We werken aan en met equipment waar onder hoge druk stoom, benzine, waterstof en andere vloeistoffen getransporteerd worden. Het mag simpelweg niet fout gaan.

De opkomst van nieuwe toepassingen met waterstof en biodiesel zien wij dan ook als een enorme kans. Door dicht op de ontwikkelingen in dit proces te zitten, kunnen we goed meedenken en zien we vooral mogelijkheden om te blijven verbeteren en te verbazen. In onze aanpak zijn wij klantgericht en innovatief. Dit heeft gezorgd voor baanbrekende producten en diensten, optimalisatie van ons projectmanagement, reliability-onderzoek on site, een eigen cleanroom en een asset management system.

“Hoe groter de uitdaging en hoe complexer en spannender de planning is, hoe leuker ik het vind. Je hebt het van A tot Z zelf in de hand – en daar krijg ik energie van.”

Vincent van der Lugt, Operations Manager

Progress in process since 1965

Toen oprichter Arie van der Ende nog in loondienst werkte, was hij meet- en regeltechnicus bij onder andere Shell en DSM. Met die ervaring en toonaangevende namen begon hij in 1965 zijn eigen bedrijf in onderhoud, service en revisie van regelkleppen. Shell werd zijn eerste opdrachtgever, waardoor Van der Ende Valve Services vanaf de start op wereldniveau meespeelde in de procesindustrie.

Een aantal jaren later breidt Arie het aanbod uit met producten als veiligheden en open/dicht afsluiters. In 1991 nemen zoons Hans en Theo van der Ende het bedrijf over. Vandaag de dag blijft het bedrijf haar activiteiten uitbouwen en voorbereiden op de toekomst, wat ons het oudst opererende revisiebedrijf van Nederland maakt.

Doordat veel producten in onze eigen werkplaats worden opgebouwd met bijbehorende motoren en instrumenten, zijn wij in staat om snel te leveren. In ons bedrijf hebben we alle deskundigheid en apparatuur die nodig is om constant te streven naar maximale kwaliteit en service. Vanuit een modern bedrijfspand in Maasdijk, om de hoek van de Rotterdamse haven, zijn we onze opdrachtgevers slagvaardig van dienst.

“Toen ik 19 jaar was, wilde ik een testbank kopen. Hier was helaas geen geld voor, wat de techneut in mij wakker maakte. Ik ben hem zelf gaan bouwen. Later heb ik een grotere testbank gebouwd, die na al die jaren nog in de werkplaats schittert als herinnering.”

Hans van der Ende, eigenaar

Door in verbinding te staan met klanten en partners lopen we voorop

Het vertrouwen om met opdrachtgevers te mogen meedenken, zien wij als een groot compliment. Door de jaren heen is een duurzame band opgebouwd met diverse partners als Masoneilan, Consolidated, Groth, DeZURIK, Fisher en Leser. Voor een aantal van deze partijen zijn wij hun geautoriseerde ‘repair en service center’ (Service Partner) en officiële distributeur (Sales Partner).

Met drukhoudende onderdelen mag het nooit fout gaan. Bij Van der Ende Valve Services werken wij onder meer daarom uitsluitend met gecertificeerd personeel, het merendeel van ons team is bij onze partners op locatie opgeleid. We geven trainingen aan onze medewerkers, maar ook aan klanten.

Partnerschappen

Voor internationaal toonaangevende fabrikanten, zoals Masoneilan, Consolidated en Groth, treedt Van der Ende Valve Services op als Authorized Repair Center of Service Partner. Door uw regelkleppen, veiligheden en (tankbeveiligings)appendages te laten onderhouden bij een geautoriseerd service center bent u verzekerd van de juiste kwaliteit en doorlooptijd. Bovendien zijn onze sales engineers en monteurs opgeleid volgens fabrieksstandaarden en beschikt Van der Ende Valve Services over originele berekeningsprogramma’s, data en onderdelen.

Van der Ende Valve Services is daarnaast exclusief distributeur, oftewel Sales Partner, van de merken Masoneilan, Consolidated, Groth en DeZURIK. Dit betekent dat wij over het exclusieve recht beschikken om producten van deze merken te verhandelen.

Ondanks het heugelijke feit dat wij als Service – en Sales Partner optreden voor deze reeks toonaangevende fabrikanten, vormt Van der Ende Valve Services een onafhankelijke partij in de procesindustrie. Kwaliteit en veiligheid staan te allen tijde voorop.

Een scala aan kansen in de pijplijn. Hoe kunnen wij met u meedenken in het proces van morgen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier.

+31 174 51 31 85info@endevalves.nl