Specialist in revisie & onderhoud van afsluiters, regelkleppen en veiligheden

Sinds 1965 zijn wij bij Van der Ende Valve Services thuis in het reviseren, maar ook het modificeren en configureren van appendages, regelkleppen, veiligheden en afsluiters. Ervoor zorgen dat ze in uitstekende en veilige staat zijn en blijven, dat is ons uitgangspunt – en tegelijkertijd onze specialiteit. 

Alles in eigen huis

In onze moderne en goed uitgeruste werkplaats kunnen we alle gewenste bewerkingen uitvoeren, zoals het bewerken van de pakkingvlakken en de internals. Specialisten op het gebied van stralen, spuiten en lassen staan paraat om de complete revisie en onderhoud te klaren. 

Hoe dit proces – van demontage tot aan testen, testen en nog eens testen – in onze moderne en goed uitgeruste werkplaats in Maasdijk eruit ziet? Bekijk deze video eens 

Gedurende het gehele proces geldt dat kwaliteit, betrouwbaarheid en service een solide basis vormen. Met meer dan een halve eeuw aan ervaring, reviseren en onderhouden wij niet alleen veiligheden, regelkleppen en appendages van de partijen die wij Sales – en Service Partner mogen noemen; ieder merk is welkom. Hierbij houden wij ons strikt aan de gestelde normen van ISO, VCA en Stoomwezen/Lloyds. Bovendien zijn uw eigendommen, die bij ons onder handen worden genomen, ruim verzekerd.

Certified Cleanroom

Sinds 2014 beschikt Van der Ende Valve Services over een eigen gecertificeerde Cleanroom. Deze Cleanroom wordt gebruikt om onderdelen en kleppen na reiniging op reinheid te inspecteren, monteren en testen volgens klantspecificatie. Onze permanente Cleanroom is uitgerust met speciale installaties om de reinheid van de ruimten te borgen. De ruimten zijn tevens uitgerust met permanente testinstallatie, speciale bovenloopkraan, inspectieapparatuur en omkleedsluis.

Onsite & Offshore

De ervaren monteurs van Van der Ende Valve Services zijn met grote regelmaat op locatie te vinden om onderhoud, modificaties (zoals het vervangen van positioners, stroken en meer) en trimwissels uit te voeren. Afhankelijk van de scope afmeting worden te reviseren kleppen ook door ons team uit- en ingebouwd. 

Een scala aan kansen in de pijplijn. Hoe kunnen wij met u meedenken in het proces van morgen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier.

+31 174 51 31 85info@endevalves.nl