Een gestroomlijnde onderhoudsstop

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker als het om de revisie van kleppen tijdens een turnaround gaat. Onze Project Engineers zijn bij de meeste onderhoudsstops al maanden voor aanvang bij de opdrachtgever aanwezig om het project voor te bereiden, om niet voor verrassingen te staan tijdens de uitvoering van de stop. Om u te ontzorgen worden op voorhand gedetailleerde planningen voor de in- en uitbouwwerkzaamheden, spare parts voorzieningen en andere sitewerkzaamheden gemaakt.

“Binnen onze organisatie heerst de filosofie dat we de klant willen ontzorgen van A tot Z. Gaat niet bestaat niet. Vanaf minuut één denken we mee met de klant, zodat een onderhoudsstop zo min mogelijk invloed heeft op het bedrijfsproces.”

Vincent van der Lugt, Operations Manager

Complete voorziening van originele onderdelen

Mede door onze intensieve samenwerking met een aantal grote fabrikanten zijn wij in staat ook de complete, originele partsvoorziening te organiseren. Bovendien krijgt u als opdrachtgever dagelijks een overzicht van de totale voortgang gedurende de turnaround. Het is in het belang van onze opdrachtgever, dat wij hun bedrijfsvoering niet langer onderbreken dan strikt noodzakelijk is. Wij zorgen er daarom voor dat de revisie veilig én goed uitgevoerd wordt.

Kleppen modificeren

Een zeer belangrijk onderdeel van deze projectbenadering is de mogelijkheid om kleppen te modificeren. Denk hierbij aan het opbouwen van motoren, het plaatsen van limit switches, nieuwe positioners, stroken en meer. Wij analyseren de aard van de slijtage of beschadigingen en voorzien u van advies. Het doel? Een stabieler proces en langere standtijd van uw equipment. De onderhoudsstop is een uitgelezen moment om dergelijke verbeteringen door te voeren. Een goed onderhouden en up-to-date plant beperkt eigendomskosten.

Operaties op hoge hoogte of verre booreilanden? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Het vertrouwen om met opdrachtgevers te mogen meedenken, zien wij als een groot compliment en doen wij het allerliefst. 

Benieuwd naar welke projecten wij zoal uitvoeren voor spelers van wereldformaat uit onder meer de energie, olie, gas, offshore, (petro)chemie, papier en voedingsmiddelen industrie?

'Total Cost of Ownership' geminimaliseerd voor opdrachtgever in Rotterdamse haven

Systeemefficiëntie verbeterd dankzij on-site advies

Een scala aan kansen in de pijplijn. Hoe kunnen wij met u meedenken in het proces van morgen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier.

+31 174 51 31 85info@endevalves.nl