Bewust Veilig dag 2024

Het klinkt misschien cliché, maar veiligheid is enorm belangrijk binnen ons bedrijf. Zeg maar gerust dat het ons bestaansrecht is. We werken aan en met equipment waar onder grote druk diverse media, zoals stoom, brandstoffen, waterstof en andere vloeistoffen en gassen, doorheen stromen. Het mag simpelweg niet fout gaan. 

 

De naam zegt het al...

Op initiatief van Koninklijke Bouwend Nederland, Techniek Nederland en Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL) besteedden honderden bedrijven in Nederland afgelopen woensdag extra aandacht aan gezond en veilig werken. 

Kortom, door mee te doen aan de landelijke Bewust Veilig dag op 27 maart benadrukken we het belang van een veilige werkomgeving eens te meer. 

 

Een combinatie van nuttig én aangenaam

Bedrijven die meedoen aan de Bewust Veilig-dag 2024 bepalen zelf hoe ze deze dag invulling geven. Al onze collega's - zowel op kantoor als in de werkplaats - kregen een training kleine blusmiddelen. Daarnaast kozen we ervoor om het nuttige met het aangename te combineren - en daarom mocht een gezamenlijke lunch niet ontbreken. Het thema van Bewust Veilig is dit jaar immers 'Veiligheid versterkt als je samenwerkt'.