Eigendomskosten en emissie onder controle met regelafsluiters voor waterstoftoepassingen

Vraagt u zich af hoe processen met waterstof veilig en efficiënt kunnen worden ingericht? Het antwoord ligt in de afsluiters die deze cruciale rol spelen, kunnen we alvast verklappen.

In de zomereditie van Valve Magazine (2023)* deelde Kevin Jackson van Baker Hughes waardevolle inzichten over de juiste dimensionering en materiaalkeuze voor waterstoftoepassingen. Aan Carl Wierks, directeur van Van der Ende Valve Services, de beurt om in dit item ‘effe te kleppen’ over dit belangrijke onderwerp. 

Bij Van der Ende Valve Services begrijpen we het belang van hoogwaardige afsluiters in uw proces. Bij het ontwerpen van systemen voor waterstofproductie, -transport of -opslag is het essentieel om de beste en meest veilige regelafsluiters en veiligheidsvoorzieningen te selecteren. Als distributeur van Baker Hughes voorzien we u met plezier van de beste regelafsluiters en veiligheidsvoorzieningen die beschikbaar zijn.

 

Over Baker Hughes

Baker Hughes staat bekend als een betrouwbare leverancier van afsluiters voor waterstofproductie, met expertise in traditionele en moderne productiemethoden. De regelafsluiters en veiligheidskleppen van Baker Hughes zijn speciaal ontworpen om de uitdagingen rondom waterstofverbrossing (oftewel: blistering) aan te gaan en zijn getest om zelfs de meest veeleisende omstandigheden (lees: meer dan 100.000 cycli per jaar!)  aan te kunnen.

 

Emissie én TCO geminimaliseerd

In een tijd waarin duurzaamheid – ‘netto-nul’ – en emissiereductie centraal staan is waterstof een oplossing die steeds meer aandacht krijgt. Ingenieurs worden uitgedaagd om technologische oplossingen te ontwikkelen die niet alleen efficiënt zijn en de Total Cost of Ownership minimaliseren, maar ook de impact op het milieu verminderen. Waterstof speelt hierbij een cruciale rol als schone brandstof.

Bij Van der Ende Valve Services blijven wij ons inzetten om u te ondersteunen in de transitie naar een duurzamere toekomst. Een scala aan kansen in de pijplijn. Hoe kunnen wij met u meedenken in het proces van morgen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier.

 

 

* Bron: Valve Magazine