Van der Ende Valve Services sleutelt aan de toekomst met energielabel A+++

Energielabel A+++ behaald door Van der Ende Valve Services

Niet één, niet twee, maar drie plustekens plaatste de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) achter ons energielabel. Oftewel, wij zijn verheugd om mede te delen dat ons bedrijfsgebouw het prestigieuze energielabel A+++ is toegekend!

Ons moderne bedrijfspand, dat in 2010 volgens veeleisende bouwnormen werd opgeleverd, is uitgerust met geavanceerde voorzieningen die aanzienlijke energiebesparingen – en hiermee verminderde milieu-impact – mogelijk maken. Denk hierbij aan een goed geïsoleerde structuur, slimme verwarming en koeling en energiezuinige verlichting. De 338 (!) zonnepanelen en speciale bedekking op ons dak zorgen ervoor dat we energie op duurzame wijze opwekken.

Vanaf de start in 1965 doen wij op wereldniveau mee in de procesindustrie. Als oudste revisiebedrijf van Nederland blijven we dan ook vooruitkijken en inspelen op de laatste ontwikkelingen, waaronder de opkomende toepassingen van waterstof- en biodiesel. Met ons ervaren team en moderne faciliteiten in Maasdijk, vlakbij de Rotterdamse haven, staan we klaar om de uitdagingen van vandaag en de toekomst aan te gaan. Dit energielabel A+++ is niet alleen een erkenning van onze inzet voor duurzaamheid, maar ook een bevestiging van ons voortdurende streven naar energie-efficiëntie.