Wij zwemmen wederom tegen ALS: doneer nu!

Na het grote succes van eerdere edities, organiseert Stichting ALS Westland op 10 augustus a.s. voor de vijfde keer A Local Swim Westland – en Van der Ende Valve Services doet weer mee!

Dankzij de immense bedragen die in de afgelopen jaren zijn opgehaald voor Stichting ALS is al veel onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS  gefinancierd. Door recente technologische ontwikkelingen is de kans op een doorbraak groter dan ooit, maar helaas is nog geen medicijn beschikbaar of behandeling mogelijk. We zullen dan ook allen iemand kennen die aan deze onbeschrijfelijk verschrikkelijke ziekte lijdt of heeft geleden.

Voor de beoogde doorbraak in onderzoek en ondersteuning van ALS-patiënten is veel meer geld nodig. Daarom heeft ons bedrijf besloten om ook dit jaar mee te zwemmen met A Local Swim en dit goede doel te sponseren.


Alle donaties voor Stichting ALS zijn welkom!

Wij zouden het enorm waarderen als jullie bedrijf (weer) een donatie zou willen doen. Als tegenprestatie zwemmen een aantal collega’s – als team Van der Ende Valve Services – twee kilometer door de Lee. Uit ervaring kunnen wij verklappen; dit is niet niks.

Jullie donatie gaat één op één naar Stichting ALS en kan fiscaal voordelig zijn. Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden aan ons specifieke zwemteam. Ons doel is om als team €2.500 op te halen.

Doneer hier!

Ben of ken je daarnaast een echte waterrat die aan A Local Swim in De Lier zou willen meedoen, motiveer hem of haar dan om zich bij ons team aan te sluiten. Samen zijn we nóg sterker.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie mogelijke bijdrage!