Progress in Process 
since 1965

Onder dat vooruitstrevende motto is Van der Ende Valve Services voorkeurspartner voor toonaangevende namen in de procesindustrie. Van petrochemie tot voedselverwerking. Van origine zijn wij ons techneutenhart verloren in de olie- en gasindustrie, waarbij wij met de revisie van regel- en veilheidskleppen verzorgden voor grote Nederlandse raffinaderijen. 

Gezien de markt – en ons team – nooit stilstaat, verbreden wij continu onze horizon. Door dicht bij klanten en partners te blijven, lopen we voorop. Daarom is het niet verwonderlijk dat u de naam van Van der Ende Valve Services tegenkomt in heel uiteenlopende sectoren. Regelkleppen, veiligheden en afsluiters zijn immers essentiële schakels in tal van productieprocessen binnen de procesindustrie, onder meer in energie, olie, gas, offshore, (petro)chemie, papier en voedingsmiddelen industrie. En onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en service? Die blijft vertrouwd. 

Olie & Gas

Van der Ende Valve Services is actief aan zowel de upstream- als aan de downstreamkant en zowel onshore als offshore. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad aan units en parts. Combineer dit met een moderne werkplaats en optimale ondersteuning is het resultaat. U kunt rekenen op uitstekende begeleiding bij het samenstellen van de scope en het inventariseren van de onderhoudswerkzaamheden.

(Petro)chemie

Met onze ruime ervaring in de chemische industrie - van bulk- tot fijnchemie - ontzorgen wij u graag middels een aanpak op maat. Eén die optimaal rekening houdt met de belangen die gepaard gaan met een onderhoudsstop. Daarnaast zijn we u ook van dienst met een grote voorraad aan originele parts en units. 

Voedselverwerking

Het toepassing van regelkleppen, veiligheden en afsluiters is ook in de food- en pharmasector van groot belang. Met een slagvaardige, gedetailleerde en zeer hygiënische aanpak zijn wij in staat om elk(e) revisie en onderhoud tijdig uit te voeren. In ieder geval geldt dat kwaliteit, betrouwbaarheid en service voorop staan. 

Energie

Bij de productie van energie zijn regelkleppen, veiligheden en afsluiters cruciale onderdelen. Met Van der Ende Valve Services haalt u de expertise en jarenlange ervaring van een specialist in huis. U kunt rekenen op een dienstverlening die optimaal is toegesneden op uw eigen bedrijfsprocessen aan de hand van een strakke planning.

Papier & Pulp

Bij de fabricage van papier krijgen kleppen het zwaar te verduren. Daarom is tijdige revisie noodzakelijk. Met Van der Ende Valve Services haalt u een onderhoudsbedrijf in huis dat uw revisie veilig en goed uitvoert. Met ervaren monteurs en een moderne, geoutilleerde werkplaats houden we het gehele proces in de hand.

 

Een scala aan kansen in de pijplijn. Hoe kunnen wij met u meedenken in het proces van morgen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier.

+31 174 51 31 85info@endevalves.nl