Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen Van der Ende Valve Services?

Stoomwezen audit met succes volbracht

Veilig en goed, met drukhoudende onderdelen met het nooit fout gaan... Om die belofte in revisie te garanderen, zijn wij gecertificeerd voor de T0103 (voorheen: Stoomwezen) - en dat al sinds 1999. Naast periodieke audits, blijven wij ons continu ontwikkelen op dit vlak.

Lees meer over: Stoomwezen audit met succes volbracht

Bewust Veilig dag 2024

Het klinkt misschien cliché, maar veiligheid is enorm belangrijk binnen ons bedrijf. Door mee te doen aan de landelijke Bewust Veilig dag op 27 maart benadrukken we het belang van een veilige werkomgeving eens te meer. Hoe deze dag eruit zag? 

 

Lees meer over: Bewust Veilig dag 2024

Ontmoet ons in het World Horti Center op 15 februari

Op donderdag 15 februari 2024 organiseert World Horti Center een banenmarkt en wij zijn hierbij aanwezig! De markt is gratis toegankelijk voor iedereen. Of je nu een mbo-, hbo- of WO-student, werkzoekende of gewoon geïnteresseerd bent; kom vooral een kijkje nemen.

Lees meer over: Ontmoet ons in het World Horti Center op 15 februari

ISO 9001 certificaat verlengd

Van nature richten wij ons op kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Dat is waar we elke dag op focussen, zoals bestempeld in onze kernwaarden.
 
De verlenging van ons ISO 9001 certificaat sluit perfect aan bij de inzet die ons team dagelijks toont om deze kernwaarden te realiseren.

Lees meer over: ISO 9001 certificaat verlengd

Nieuwe directeur: Carl Wierks

carl wierks

Met veel genoegen verwelkomt Van der Ende Valve Services een nieuwe directeur. Carl Wierks, een ware professional binnen de procesindustrie, neemt de leiding van het bedrijf geleidelijk over van de huidige directeur-eigenaar, Hans van der Ende. In dit artikel delen beide heren hun gezamenlijke visie voor de toekomst van ons bedrijf. 

Lees meer over: Nieuwe directeur: Carl Wierks

Van der Ende Valve Services bekroond met Digital Growth award

BH-award

Tijdens de recente Valves Channels Meeting, georganiseerd door Baker Hughes in het prachtige Sorrento, hebben we niet alleen een schat aan kennis opgedaan, maar mochten we ook de Digital Growth Award voor excellente prestaties in Masoneilan Valves Spares en Upgrades mee naar huis nemen.

Lees meer over: Van der Ende Valve Services bekroond met Digital Growth award

Terug naar de basis: maak kennis met voorman Marco

Na elf jaar is Marco weer terug van weggeweest als voorman bij Van der Ende Valve Services. Hoe zijn rol eruitziet? En wat Marco motiveerde om terug te keren naar onze werkplaats in Maasdijk? We kunnen vast verklappen; deze stap heeft alles te maken heeft met zijn voorliefde voor techniek.

Lees meer over: Terug naar de basis: maak kennis met voorman Marco

  • 1
  • 2

Een scala aan kansen in de pijplijn. Hoe kunnen wij met u meedenken in het proces van morgen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier.

+31 174 51 31 85info@endevalves.nl